נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את תפו״א לסיר עם מים ולבשל עד כמעט מוכנות לסנן ולצנן במחבת גדולה להמיס את החמאה ולהקפיץ את הפטריות כ-6 דקות לאחר מכן להוסיף את תפו״א ולערבב קלות להוסיף את השום המלח פלפל והשמיר לערבב קלות להעביר לצלחת הגשה בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1146.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון