400 גרם פילה דג 1 גזר1 בצל קטן5 שיני שום2 בצלים ירקוים קצוצים1 כפית פפריקה חריפה1 ביצה1/2 כוס קמח1 כפית מלח1/4 כפית פלפל לבןשמן לטיגון
לטחון במעבד מזון למחית חלקה את פילה הדג ולהוסיף את הגזר והבצל, השום ועוד 3 כפות מים, להעביר לקערה להוסיף את הבצל הירוק והתבלינים, הקמח והביצה, לערבב היטב ולייצור קציצות שטוחות, לחמם שימן במחבת ולטגן עד הזהבה קלה, ניתן לאכול חם או קר.
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported