להשרות את הדגים במים ומיץ לימון ומלח כשעתיים
לסנן ולטחון בבלנדר יחד עים הפטרוזליה והכוסברה ושיני השום .והבצלים
לשים בכערה ולערבב את הלחם הסחוט יחד עים מרק העוף כמון מלח ופלפל .והביצה לשים היטב עד ליצירת מרקם אחיד
רוטב....
מטגנים בסיר רצועות פלפל אדום ירוק וחריף לאחר כשתי דקות מוסיפים 5 רשי שום פרוסים
קוצצים כוסברה ומינחים בסיר ומניחים את הפלפל היבש
שמים גם את העגבניות המגורדות
עים ככוס וחצי מים שמים את הפפריקה מביאים לרתיחה שמים את כמית הלימון סחוט.
יוצרים כדורי קציצות ומסדרים בסיר{יש לשים לב....שהרטוב יכסה ב90 אחוז את הקציצות}
אש נמוכה כחצי שעה יש לבדוק מידי פעם
לטעום את הרוטב ואים יש צורך אז מעט מלח ומעט פלפל ולערבב ברוטב
ילהגשה מעט כוסברה קצוצה על הצלחת...