1/2 ק״ג בשר עוף או הודו טחון1 בצל גדול קצוץ ומטוגן 1 בצל קצוץ חי3 שיני שום כתוש1 ביצה טרופה1 זר פטרוזיליה קצוצה3 כפות פירורי מצה או פירורי לחם1 כף פפריקה מתוקה1/2 כפית פלפל שחור1 כפית מלח1/2 כפית ראס אל חנות או בהרט1/4 כפית כמוןלרוטב:3 ליטר מים1 בצל קצוץ3 שיני שום כתוש1 כפית ראס אל חנות או בהרט2 כפוך פפריקה מתוקה1/2 כפית כורכום1/2 כפית צ׳ילי גרוס1/2 כפית פלפל שחור1 כפית מלח
להכין תערובת מכל המצרכים לקציצות להוסיף לסיר מעט שמן ולטגן את הצל והשום להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף את המים להביא לרתיחה ליצור קציצות קטנות ולהגליש לתוך הרוטב כאשר הרוטב על אש קטנה לבשל את הקציצות ברוטב כשעה ולהגיש בתוספת אורז או פירה בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported