1/2ק"ג בשר עוף טחון1/2 ק"ג בשר בקר טחוןכוס פירורי לחם2 בצים 1 בצל גדולחבילה פיטרוזיליה חופן עלי נענע פלפל שחורכף מרק עוף כף בהרת4 כפות שמן לטיגון הבצל1/2 כוס שמן לטיגון הקציצות1/2 כפית מלח
קצוץ את הבצל ולטגנו עד להזהבה.
לקצוץ עד דק את הפטרוזיליה והנענע
בקערה גדולה לערבב היטב את כל החומרים יחדיו .
לחמם את השמן המחבת .
מכינים כדורים קטנים ומשטחים אותם .
יש אפשרות לצפות את הכדורים בפירוי לחם
לטגן את הקציצות ולהגיש לשולחן
בתיאבון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported