אופן ההכנה: מקציפים קלות ביצים עם סוכר למסה אוורירית, מוסיפים שמן קנולה וממשיכים להקציף למשך דקה. מוסיפים 2 כוסות ריוויון ומערבבים עד לתערובת חלקה.
מנפים יחד את כל החומרים היבשים. מוסיפים את החומרים הרטובים ליבשים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
אופים כשעה בודקים בשיטת הקיסם.
מתאים לתבנית גדולה בקוטר 28 או לתבנית בקוטר 24 עגולה + עם השאריות ניתן לאפות תבנית אינגליש אחת.
העוגה תופחת ועולה יש למלא 60% מהתבנית בלבד.
את העוגה הכי נוח לצפות כשהיא קפואה – כשמוצאים מהתנור מצננים בחוץ ל 10 דק' ואז מכניסים למקפיא ל שעה מוציאים מצפים ומקשטים נותנים לציפוי להתקשות במקרר כחצי שעה ולאחר מכן ניתן להגיש.
מוגש באהבה
שרון וסהר
'אהבה במטבח'