חפש מתכונים:       
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

שוקולטה חמה לחורף

מאת: עודד פנסטרמשקה שוקולד31/01/20114919 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

4 כוסות חלב

150 גרם שוקולד מריר

חצי כפית קינמון או מקל קינמון

חצי כפית אגוז מוסקט

מעט הל

כפית קפה



אופן ההכנה:

מחממים את החלב לכמה דקות...  מוסיפים את השוקולד (לזכור לא לחמם את החלב יותר מידי אחרת הכול ישרף לנו!  )  וכול הזמן מערבבים... מוסיפים את התבלינים רצוי לעשות זאת על אש קטנה   ל 10 דקות עד שמרגישים את ריח התבלינים בחדר! לא לשכוח לערבב  רוב הזמן כדי שהשוקולד ימס כול כולו . נעצור את הבישול עד אשר המשקה חם מספיק  ולא ממש לוהט (שלא יישרף לנו השוקולד)

טיפים למיטבי לכת:
 לאוהבי השוקולד המריר ניתן לחזק את המשקה בהוספת 2 כפיות אבקת קקאו הולנדית!
לאוהבי השמנת והסמיכות- להכין את המשקה ב - 2 כוסות חלב + 2 כוסות שמנת  זה יהפוך את השוקולטה  לסמיך יותר  (מעדן אירופאי)
 אפשרות אחרת היא להוסיף אלכוהול .... ברנדי או וויסקי אני מאוד אוהב להוסיף וודקה אשר  מעבירה טעמים בצורה מושלמת. 

בהצלחה !

 

תגיות המתכון: שוקולטה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

השוקולד מעודד - סדנאות שוקולד.
בחרו סדנת שוקולד  מקטלוג הסדנאות שלנו

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת עודד פנסטר

מאת: עודד פנסטרעוגת שוקולד31/01/1110246 צפיות
ככה מכינים את עוגת הר הגעש שאנו מכינים בסדנת השוקולד לילדים,הכיף הגדול הוא שהילדים יכולים להכין את העוגה הזו בעצמם (בהשגחת ההורים כמובן).

מאת: עודד פנסטרשוקולד - שונות31/01/114520 צפיות
אתם מכינים פרלינים? קבלו מילוי ייחודי לפרלינים.

מאת: עודד פנסטרעוגת שוקולד31/01/1110714 צפיות
העוגה הכי מרשימה והכי טעימה שווה להשקיע - היא בטוח תהפוך להיות עוגת הבית שלכם!!!

מאת: עודד פנסטרשוקולד - שונות31/01/116764 צפיות
מקופלת כמו של פעם - הכי טעים והכי מרשים.לא תאמינו כשתאכלו אותה

מאת: עודד פנסטרכדורי שוקולד31/01/115641 צפיות
טרפלס ב 3 שכבות לילדים יותר גדוליםהמתכון מחולק לשני שלבים למי מבינינו שרוצים להשקיע ולהפתיע יש שלב 2 שהוא דורש מעט יותר זמן וסבלנות.

מאת: עודד פנסטרכדורי שוקולד31/01/114703 צפיות
לא תאמינו - טראפלס מיוחדים לילדים.הכי כיף להכין עם הזאטוטים ולתת להם לגלגל את כדורי הטראפלס במגוון ציפוים.מתכון להיט מהסדנאות...

מאת: עודד פנסטרממתק31/01/115468 צפיות
מתכון שתמיד מרגש את כולם בסדנאות - סוכריות תרנגול של פעם.ניתן כמובן להכין אותם ללא צבע המאכל אבל לדעתי הצבע הוא חלק מהפאן!בהצלחה!

מתכונים נוספים בנושא משקה שוקולד

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported