נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות שעל האריזה.

2. מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הירקות.

3. מוסיפים את רוטב הספגטי ו- שליש כוס מים ומבשלים עד שהפלפלים רכים. מוסיפים את הספגטי,

4. ומגישים חם מעוטר בגבינת פרמז’ן


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe918.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון