לוקחים סיר 1 לשמנת- ממיסים חמאה ומטגנים עם בצל ( פרוס לרצועות) ולאחר שהבצל נהיה שקוף מוסיפים פטריות ומטגנים יחד . מוסיפים 2 מכלים של שמנת . ומוסיפים מלח . פלפל שחור . ומרק עוף.
לאחר מכן מוסיפים גבינה צהובה מגוררת/ פרמזן. נותנים לזה לרתוח ומכבים את האש. לוקחים סיר נוסף -מטגנים בצל ( חתוך לרצועות) עם 2/3 שיני שום קצוץ . לאחר הטיגון לוקחים 2 עגבניות מקלפים את הקליפה ופורסים ל 4 פרוסות ונותנים לעגבניות להיתאדות ואז מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות . מלח . פלפל שחור גרוס. 2 כפיות סוכר מערבבים הכל נותנים לזה להיתבשל על אש נמוכה . ואז לוקחים דפי לזניה פורסים בתבנית ומוסיפים שיכבה של רוטב עגבניות שיכבה של רוטב שמנת ואז שוב דפי לזניה שוב רוטב שוב לזניה שוב ושוב