נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 קוצצים את הבצל לחתיכות גדולות ומאדים-מטגנים מעט בכפית השמן.
* בינתיים, חותכים את העגבניות ואת העוף לקוביות גדולות ומוסיפים אל הבצל .
* ממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב-הקפצה.
* מוסיפים מעט מלח וכשהתבשיל מוכן,
* מוסיפים את הקוסברה הקצוצה ומכבים את האש.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe854.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון