חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פשטידת רועים

מאת: מלכה ריכנשטייןבשר טחון26/08/201010103 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   12 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/2 ק"ג בשר בקר טחון+1/4 הודו טחון
1 בצל קצוץ
1 חציל קלוי
3 כפות קטשופ
פטרוזילה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת מרק פטריות
8-10 תפו"א
1/3 כוס שמן זית
2 ביצים
מלח
פטרוזילה קצוצה



אופן ההכנה:

1 . לבשל את תפו"א, למעוך ולהוסיף את השמן, ביצים, מלח ופלפל לפי הטעם ופטרוזיליה קצוצה,

2. לטגן את הבצל, להוסיף את 2 סוגי הבשר לטגן עד שהבשר יאפיר, להוסיף את  הקטשופ, התבלינים ואבקת המרק

לבשל כרבע שעה, לקצוץ את החציל ולהוסיף אותו לבשר.

3. לשמן תבנית מרובעת

4. לשטח מחצית מתפו"א, על זה להניח את הבשר ולסיים בחצי השני של תפו"א,

5. למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום.

לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה עד השחמה

בתיאבון

 

תגיות המתכון: בשר טחון, תפוא


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מלכה ריכנשטיין

מאת: מלכה ריכנשטייןשעועית02/02/1215658 צפיות
שעועית ירוקה עם בזיקות של שומשום, טחינה וסילאן - מנת ירקות טעימה וקלה להכנה עד כדי גיחוך

מאת: מלכה ריכנשטייןירקות - שונות02/02/126858 צפיות
כרובית טריה אפויה בתנור

מאת: מלכה ריכנשטייןמרק בצל28/08/1014441 צפיות
מרק בצל עשיר עם תוספת של קרוטונים וגבינה מגוררת

מאת: מלכה ריכנשטייןעוגות גלידה26/08/106937 צפיות
עוגת גלידה קלה להכנה, אפשר להכינה בכלי עגול למוסים

מתכונים נוספים בנושא בשר טחון

מאת: אמיר רוזןבשר טחון03/06/126856 צפיות
מי לא אוהב סלרי??אחרי הצבעה רבת משתתפים, הוחלט לנסות להחליף את הפטרוזיליה מקציצות הבקר ב... סלרי. התוצאה,.. טעים טעים.

מאת: שף יעקב בשר טחון04/12/114900 צפיות
מנת קציצות בתיבול נקניקיות מרגז ברוטב שקשוקה חצילים מעדן ששווה לנסות

מאת: חגית נועםבשר טחון09/10/116801 צפיות
תפו"א-מקלפים תפו"א חוצים לשניים ומוציאים את הליבה.

מאת: ליז עוזיאלבשר טחון24/08/116349 צפיות
אין שישי בלי התחתיות הללו , מלוות באורז לבן

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/118369 צפיות
הנקניקיות הכי מפורסמות במטבח הארגנטינאי רק שעכשיו אפשר להכין גם בבית

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/116519 צפיות
נקניקיות מבושלות להכנה בבית לא תוספות של מלחים פוספטים ועוד דברים טובים כך כל בני המשפחה יכולים להינות ממוצר טבעי ובעיקר טעים

מאת: גילי פארבשר טחון07/04/116194 צפיות
מתכון לבולונז מעולה!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported