נכתב על ידי: מלכה ריכנשטיין
תאריך: 26/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1 . לבשל את תפו"א, למעוך ולהוסיף את השמן, ביצים, מלח ופלפל לפי הטעם ופטרוזיליה קצוצה,

2. לטגן את הבצל, להוסיף את 2 סוגי הבשר לטגן עד שהבשר יאפיר, להוסיף את  הקטשופ, התבלינים ואבקת המרק

לבשל כרבע שעה, לקצוץ את החציל ולהוסיף אותו לבשר.

3. לשמן תבנית מרובעת

4. לשטח מחצית מתפו"א, על זה להניח את הבשר ולסיים בחצי השני של תפו"א,

5. למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום.

לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה עד השחמה

בתיאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe821.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון