30 ג׳ר פלפל שאטה יבש מושרים במים כ-1/2 שעה 3 זרי כוסברה 16 שיני שום 1/2 1 כפות כמון 1 כף מלח 1/4 כפית הל תחון קורט ציפורן
לשטוף היטב את זרי הכוסברה ולטחון במכונת טחינה או מעבד מזון את השום הפלפלים והכוסברה להוסיף את שאר המצרכים לערבב לסגור בצנצנת זכוכית עם מכסה אטום נשמר במקרר עד 1/2 שנה
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported