200 ג׳ר שורש חזרת קלוף 2 סלקים 1/2 כוס חומץ רגיל 5%. 2 כפות סוכר 1 כפית מלח
לבשל את הסלקים כשעה וחצי לשטוף ולקלף במכונת טחינה לטחון את שורש החזרת והסלקים להוסיף את שאר המצרכים לערבב ולתקן תיבול לסגור בצנצנת זכוכית עם מכסה אטום ולהחזיק במקרר נשמר כ4 חודשים
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported