נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הסלקים כשעה וחצי לשטוף ולקלף במכונת טחינה לטחון את שורש החזרת והסלקים להוסיף את שאר המצרכים לערבב ולתקן תיבול לסגור בצנצנת זכוכית עם מכסה אטום ולהחזיק במקרר נשמר כ4 חודשים


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe807.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון