10 פלפלים צ'ילי אדומים2 ס"מ ג'ינג'ר3 כפות סויה מתוקה3 כפות צ'ילי מתוק4 בצלי שאלוט1 פלפל צ'ילי ירוק4 שיני שום2\1 כפית אבקת ג'ינג'ר (זנגביל)
לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף את שאר המצרכים, ולטגן כ 3 דקות נוספות.להעביר את כל המרכים למעבד מזון,ולרסק היטב,להחזיר למחבת ,ולטגן עוד 3 דקות להוריד מהאש,לצנן להעביר לכלי אטום ולאחסן במקרר.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported