20 פלפלי צ'ילי אדומים חריפים או כ-30 פלפלוני שטה או סודני יבשים מושרים במים ל-3 שעות15 שיני שום קלופים2 כפות גדושות פפריקה מתוקה1 כף מלח1/2כפית כמוןשמן קנולהמיץ מילימון אחד (לא חובה )
לטחון את הפלפלים והשום להוסיף את התבלינים ו-1/4 כוס שמן ולערבב היטב להעביר לצנצנת ולהוסיף שמן עד כיסוי הפלפלים לסגור את המכסה ולהכניס למקרר.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported