לטגן בשמן את הבצל לדרגת שחום . לכבות את האש ולצנן . להספיג את פרוסות הלחם בשמן עם הבצל ולטחון במכונת טחינה , להכניס לתערובת את הצנוברים , הצימוקים , הטימין המלח והפלפל ולמלא את העוף גם באזור השוקיים וגם בחלל הגדול שנוצר בתוך העוף . לתפור בחוט ומחט את פתח המילוי . לציפוי : לערבב את כל המרכיבים היבשים , ולהוסיף את המים ולערבב היטב . למרוח תבנית במעט שמן ולצפות את העוף היטב ברוטב . להניח בתבנית ולהכניס לתנור מחומם מראש על 200 מעלות לשעה וחצי . להוציא מהתנור לחכות כ - 10 דקות . לפרוס לפרוסות ולהגיש.