נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן בשמן את הבצל לדרגת שחום . לכבות את האש ולצנן . להספיג את פרוסות הלחם בשמן עם הבצל ולטחון במכונת טחינה , להכניס לתערובת את הצנוברים , הצימוקים , הטימין המלח והפלפל ולמלא את העוף גם באזור השוקיים וגם בחלל הגדול שנוצר בתוך העוף . לתפור בחוט ומחט את פתח המילוי . לציפוי : לערבב את כל המרכיבים היבשים , ולהוסיף את המים ולערבב היטב . למרוח תבנית במעט שמן ולצפות את העוף היטב ברוטב . להניח בתבנית ולהכניס לתנור מחומם מראש על 200 מעלות לשעה וחצי . להוציא מהתנור לחכות כ - 10 דקות . לפרוס לפרוסות ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe734.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון