1 חבילת פסטה מסוג מקרוני 250 גר' גבינה בולגרית מפוררת150 גר' גבינה צהובה מגורדת150 גר' גבינת רוקפור ( גליל ישראלית )50 גר׳ חמאה4 כפות סוכר
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן , לסנן , ולהחזיר לסיר . להוסיף את החמאה , הגבינות והסוכר , לערבב היטב ולהגיש .
בתיאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported