6 עורות צוואר נקים מנוצות ושטופים היטב100 ג'ר שומן עוף קצוץ דק300 ג'ר קמח תירס1 כפית פלפל שחור1 כפית מלח
יש להפוך את עורות הצוואר ולתבול בתערובת כמו בשניצל להפוך חזרה ולקשור את הקצבות בחוט תפירה לסדר אותם מעל הצלי ולבשל יחד להגיש לכל סועד מנת בשר ותוספת של צוואר ממולא
בתאבון
בשום אופן לא לדחוס מן התערובת לתוך הצוורים
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported