נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש להפוך את עורות הצוואר ולתבול בתערובת  כמו בשניצל  להפוך חזרה ולקשור את הקצבות בחוט תפירה לסדר אותם מעל הצלי ולבשל יחד להגיש לכל סועד מנת בשר ותוספת של צוואר ממולא

בתאבון

בשום אופן לא לדחוס מן התערובת לתוך הצוורים


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe698.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון