כרובית בגודל בינוני מפורקת לפרחים
מבשלים כ..6 דקות במים רותחים על להבה קטנה. מסננים .
מכינים קערית עם 2 ביצים טרופות + 1/2 כוס שמן + כפית מיונז + כפית קטשופ
מכינים עוד קערה עם פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם - כמות בערך של 2 כוסות
מכניסים כל פרח כרובית לביצה ודואגים שיצופה היטב מכל הצדדים.
מנערים את עודפי הביצה .
מעבירים את הפרחים מהביצה לפירורים ודואגים שיידבקו היטב לכרובית.
מסדרים בתבנית מצופה בניר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש לחום- 180 מעלות ואופים עד שהפרחים ישתזפו.
כ-40 דקות