נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


כרובית בגודל בינוני מפורקת לפרחים

מבשלים כ..6 דקות במים רותחים על להבה קטנה. מסננים .
מכינים קערית עם 2 ביצים טרופות + 1/2 כוס שמן + כפית מיונז + כפית קטשופ
מכינים עוד קערה עם פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם - כמות בערך של 2 כוסות
מכניסים כל פרח כרובית לביצה ודואגים שיצופה היטב מכל הצדדים.
מנערים את עודפי הביצה .
מעבירים את הפרחים מהביצה לפירורים ודואגים שיידבקו היטב לכרובית.
מסדרים בתבנית מצופה בניר אפיה

אופים בתנור שחומם מראש לחום- 180 מעלות ואופים עד שהפרחים ישתזפו.
כ-40 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe695.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון