1 חבילת איטריות רחבות מבושלות300 ג"ר גבינת ריקוטה2\1 ק"ג גבינה לבנה 5% או 9% 1גביע קוט"ג1 גביע שמנת2\1 כוס פירורי לחם5 ביצים טרופות1 כוס סוכר1 כף תמצית וניל
בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים. לצקת את התערובת לתבנית גדולה אפשר חד פעמי ולאפות בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה קלות.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported