החומרים:5 יח' סטייק אנטריקוט במשקל 250 גרם¼ כוס רוטב סצ'ואן קנור½ כוס רוטב ברביקיו קנור½ כפית תימין קצוץ½ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה. צולים את הסטייק על האש. שתי דקות לפני שמוכן, מברישים משני הצדדים בכמות נדיבה של הרוטב וממשיכים לצלות עד למידה הרצויה.
חג עצמאות שמח!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported