250 ג'ר רסק עגבניות בריכוז 30\28 1פלפל אדום שרוף על האש וקלוף חתוך לקוביות קטנות4\1 זר פטרוזיליה קצוצה דק4\1 זר כוסברה קצוצה דק1 בצל קטן קצוץ דק1 כוס מים4\1 כפית צ'ילי כתוש חריף4\1 כפית מלח2\1 כפית כמון1 כפית סוכר
בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים לתקן תיבול אם נראה לכם סמיך מדי יש להוסיף עוד מעט מים ולהגיש
בתאבון;
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported