מהעוף;כנפייםירכיים (פרגיות)שוקייםכבד \ לבבות\טחוליםמהודו;ירכיים(שאורמה)כדורגל(בשר בצורת טבעת נמצה באזור האגן של הודו)הודו אדום(שוק מפורק מעצמות בשר מאוד רזה)לבבות\כבד\טחוליםאשכים(המעדן בהודו)בקר;מחחוט שידרהעטינים(ביז) חלק מאוד טעים רק מעגלות צעירותאנטריקוטצלעות(אסדו)סינטהרם סטייק(שייטל-בעיברית כנף העוקץ)כף(מתאים לשיפודים)פילהבשר אדום(רוד פלייש בעיברית -נתח קצבים)כבד\כליות\לב\טחולשפיץ צ'ך(מתאים לסטייקים)כמובן כל חלקי הבקר לאש חייבים להיות מיושנים מלבד חלקי הפניםבשר חזיר;צלעות צווארצלעות קוטליט(סינטה על העצם)פילה(צליעה מהירה)נוס ושייטל(מתאים לשיפודים צלייה מהירה)ספריפס
לישן את הבשרים חלקם לשפד וחלקם להכין כסטייקים
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported