1 זנב בקר חתוך לנתחים4 פרוסות רגל בקר4 כרעי עוף8 תפו'א קטנים 1 בצל גדול קלוף ושלם8 שיני שום שלמים וקלופים1 כף אבקת מרק עוף2 כפות חוויאג' למרק1 כף מלח2\1 כפית פלפל שחורסיר גדול של 7-8 ליטר
להביא לרתיחה את כל סוגי הבשר ל-5 דקות לסנן ולשטוף להחזיר לסיר את הבצל הזנב והרגל למלא את הסיר במים ולבשל כשעתיים להוסיף את העוף תפו'א השום ולבשל עוד כ-45 דקות להוסיף את כל התבלינים לבשל עוד כ-15 דקות לטעום ולתקן תיבול להגיש לצד פיתות חילבה וסחוג'
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported