1/2 פרפר חזה הודו נקבה (בערך 1 ק"ג) מים 4 כפות מלח גס 1 כף סוכר 1/2 כוס סילאן 2 כפיות פפריקה מתוקה מעושנת 1 כפית חרדל 4 כפיות רוטב צ'ילי מתוק 2 כפות אבקת שום 2 כפות שמן זית
להשרות את חזה ההודו למשך 24 שעות במים + 4 כפות מלח גס + 1 כף סוכר. להוציא את הנתח ולמרוח אותו היטב בכול המרכיבים להניח לכמה שעות על מנת לספוג טעמים. לאפות מכוסה 50 דקות בחום 230 מעלות, 10 דקות בחום 170 מעלות. לקרר היטב ולפרוס.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported