נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות את חזה ההודו למשך 24 שעות במים + 4 כפות מלח גס + 1 כף סוכר.

להוציא את הנתח ולמרוח אותו  היטב בכול המרכיבים 

להניח לכמה שעות על מנת לספוג טעמים.

לאפות מכוסה 50 דקות בחום 230 מעלות, 10 דקות בחום 170 מעלות.

לקרר היטב ולפרוס.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe490.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון