תפוח אדמה גדול - מגורר בפומפיה בינונית 2 בצלים בינוניים - מגוררים בפומפיה גסה 1 ביצה 1 כפית גדושה מלח 1/3 כפית קטנה פלפל שחור גרוס 1/2 כוס שמן 8-6 כפות קמח 8-6 כפות קמח מצות
מערבבים בקערה את התפוחי אדמה והבצל. מוסיפים את הביצה, מלח,פלפל ושמן לפי הסדר. מוסיפים את הקמח הלבן ואת הקמח מצות, מערבבים ומניחים מכוסה בקערה למספר דקות. כשהמים בסיר של החמין רותחים, מעצבים את הקיגל לצורת כדור ומניחים את במרכז הסיר
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported