נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים בקערה את התפוחי אדמה והבצל.
מוסיפים את הביצה, מלח,פלפל ושמן לפי הסדר.
מוסיפים את הקמח הלבן ואת הקמח מצות, מערבבים ומניחים מכוסה בקערה למספר דקות. כשהמים בסיר של החמין רותחים, מעצבים את הקיגל לצורת כדור ומניחים את במרכז הסיר


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe479.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון