מחממים מחבט גדולה מעט שמן מוסיפים שום הכתוש
לאחר מכן מוסיפים את הבצל, גזר והכרוב… מקפיצים כ 2 דקות.
מוסיפים את אבקת המרק ואת הנבטים.
מספר שניות ומורידים מהאש.
מקררים מעט את התערובת.
מערבבים את כף הקמח עם מעט מים בצלוחית… לקבלת מרקם של דבק.
לוקחים עלה מניחים מעט מהמלית בקצה הקרוב אלינו… מקפלים את הצדדים למרכז… ומגלגלים מאיתנו לקצה הרחוק… מדביקים את הקצה בדבק קמח.
מחממים מחבט ומטגנים בשמן עמוק
מטגנים את האגרולים לצבע זהוב… ומניחים על נייר סופג.
.
ממולץ ליוי של רטובים.........
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב סויה
רוטב חמוץ מתוק.