1/4 כוס שמן2 ק"ג קוביות בשר כתף 2 ק"ג קוביות תפוחי אדמה 4 כפות פפריקה מתוקה כפית וחצי פפריקה חריפה2 כפות מלחשני בצלים קצוצים דק2 עגבניות מגורדות1/2 כוס רסק עגבניות6 כוסות ציר ירקות או מים2 כפות סוכר
לערבב את הבצלים והשמן בסיר ולאדות על להבה בינונית עד להזהבה. להוסיף את קוביות הבשר ותפוחי האדמה ולטגן כמה דקות. להוסיף את שאר החומרים, להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה.לתבל במלח ופלפל לפי הטעם. לבשל 3 שעות ולהגיש חם.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported