4 חצילים לא גדוליםכוס קמחפלפל אדוםפלפל צהובפלפל ירוקפלפל כתוםרוטב סצואן רצוי של קנור
חוצים את החציל לרצועות {כמו אצבעות]
מקמחים ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב
פורסים חצי פלפל מכול צבע לרצועות דקיקות
ומטגנים לחצי דקה בלבד
שמים בקערה שטוחה את החצילים והרצעות
יוצקים רוטב סצואן
ואז תבינו שגן עדן כאן......
וכול כך קל ופשוט
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported