פורסים את החציל לקוביות שמים במסננת ומפזרים מלח להוציא את מרירות החציל כרבע שעה מייבשים עים נייר סופג
מטגנים בשמן עמוק לקבלת גוון זהוב ויפה
מניחים בכערה
פורסים את הפלפלים לרצועות דקיקות ושמים בכערה עים החצילים
פורסים אתמלפפון החמוץ לקוביות קטנות ושמים בסיר
כנל לגבי השום
הפטרוליזיה גם קצוצה בתוך הכערה
שמים את הפפריקה האדומה מלח מעט מאוד והפלפל הלבן {לגבי מלח ופלפל לבן רק לפי הטעם שמים מעט וטועמים
לא בושה לשתף טועם נוסף]
סוחטים חצי לימון מערבבים ובתאבון