נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חוצים את החציל לרצועות {כמו אצבעות]

מקמחים ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב

פורסים חצי פלפל מכול צבע לרצועות דקיקות

ומטגנים לחצי דקה בלבד

שמים  בקערה שטוחה את החצילים והרצעות

יוצקים רוטב סצואן

ואז תבינו שגן עדן כאן......

וכול כך קל ופשוט


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe299.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון