חומרים5 חצילים גדולים וקלים (בחצילים קלים יש בד"כ פחות גרעינים)גבינת עיזים / גבינה בולגרית 5%/16% שומן, לשיקולכםשמן לטיגון החצילים /שמן זית למריחה לפני קלייה בתנורמעט עירית קצוצה רוטב פסטו/טפנד זיתים
אופן ההכנה
תהנו ובתאבון,
פזית אסולין,
קייטרינגFoodandMore
פזית אסולין
www.foodandmore.co.il
050-5904500
קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים, אוכל ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות,
סדנאות עיצוב עוגות, סדנאות בישול ואפייה וסדנאות שוקולד.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported