שימורי תירס - קופסא אחת4.5 כוסות מים רותחים כף עמילן 3 כפות רוטב סויה 3 כפות שמן סומסום 2 כפות מרק עוף 3 כפיות סוכר 1 כפית מלח 2 בייצים טרופות
במעבד מזון לטחון מחצית מכמות התירס, כולל נוזלי התירס ולרוקן את התירס המרוסק + שארית כמות התירס לתוך סיר. את שאר המרכיבים מוסיפים לסיר ובוחשים במשך כ20 דקות. את הביצה טורפים ומוסיפים לסיר לעוד 8 דקות. קלי קלות בתאבון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported