לחמם תנור ל-180 מעלות
לשמן תבנית 26-24
להמיס על סיר אדים (בן מארי) את השוקולד, השמנת,קוניאק ,נס קפה. לתת לתערובת להתקרר ולהניח בצד.
להקציף 6 חלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף לבן קשה ויציב. לשים בקערה בצד.
באותה קערת מיקסר (לא לשטוף ) להקציף 6 חלמונים עם יתרת הסוכר לקצף תפוח ובהיר , להוריד מהירות המקסר למינימום ולהוסיף לאט את תערובת השוקלד ולאחד את שתי התערובות .
להוסיף את קצף החלבונים לקצף השוקולד ולעטוף בזהירות .
לשפוך 3/4 כמות מהתערובת לתבנית ואת הנותר לשים בצד. ולאפות 25 דקות על השעון.
להוציא מהתנור להניח להתקרר כ-10 דקות. לפוך את יתרת התערובת ששמנו בצד על העוגה החמה ולתת להתקרר כ-30 דקות. להכניס למקרר.
קרם גנאש- לחמם שמנת על סף רתיחה - להוסיף שוקולד ולמיס טוב .לקרר את התערובת . להקציף ולמרוח את הקרם על העוגה ניתן לקשט עם צנטר ושק זילוף -לקשט בדובדבנים ושוקולד מגורד.