250 גרם בצק לפיצה 70 גרם סמוק סלומון 3 פרוסות מוצרלה מעושנת 100 גרם מוצרלה מגוררת 1 כף גבינת שמנת 1 כפית קויאר אדום
מרדדים את הבצק למלבן
מפוררים עליו מוצרלה מגורדת
מניחים פרוסת סמוק סולומון ופרוסת מוצרלה מעושנת.
מעל שמים כף גבינת שמנת ומכניסים לתנור בחום 230 מעלות ל10 דקות . מוסיפים קוויאר אדום בהגשה.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported