נכתב על ידי: שי
תאריך: 22/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קצוץ את הבצל ולטגנו עד להזהבה.

לקצוץ  עד דק את הפטרוזיליה והנענע

בקערה גדולה לערבב  היטב את כל החומרים יחדיו .

לחמם את השמן המחבת .

מכינים כדורים קטנים ומשטחים אותם .

יש אפשרות לצפות את הכדורים בפירוי לחם

לטגן את הקציצות ולהגיש לשולחן

בתיאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe227.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון