שמים את אטריות האורז בקערה ומכסים במים. קולפים את הבצל ואת הגזר וחותכים לרצועות דקות. מחממים את השמן במחבת עמוקת שוליים, מוסיפים את הבצל, את הגזר ואת השום. פורסים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים למחבת. מוסיפים את הנבטים ומטגנים-מערבבים במשך שתי דקות. מסננים את אטריות האורז ומוסיפים אותן למחבת עם הסוכר, המלח ורוטב הסויה. מטגנים-מערבבים במשך 2 דקות נוספות עד שהירקות והאטריות מתרככים אך שומרים על פריכות מסוימת. מערבבים בקערית את מיץ הלימון, השמן, השום ומעט הסוכר והמלח. יוצקים את הרוטב על תערובת כרוב הניצנים והשקדים. מצננים במקרר. מפזרים את הסומסום ואת הצנוברים.