חולטים את עלי הכרוב: מניחים את העלים בסיר ושופכים עליהם מים רותחים.בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עד להזהבה.מוסיפים למחבת את השעועית, כולל הנוזלים, מערבבים ומבשלים במשך כחמש דקות.מסננים את עלי הכרוב ומסירים בסכין את הבסיס הקשה של כל עלה.מניחים עלה על משטח עבודה כשבסיס העלה מימין. כסנטימטר מהקצה הימני, מניחים שלוש כפות מתערובת השעועית. מקפלים מלמטה ומלמעלה, ואז מגלגלים מימין לשמאל, עד לקבלת גליל הדוק. חוזרים על הפעולה עם כל העלים.מעבירים את עלי הכרוב הממולאים למחבת, יוצקים כשתי כוסות מים רותחים ומבשלים כחצי שעה.
למתכון באתר הצמחונות והטבעונות:
http://veg.anonymous.org.il/art215.html