½ 1 כוסות בורגול דק10 גבעולי נענע טריים (עלים בלבד)3 עגבניות קשותצרור פטרוזיליה (עלים בלבד)2 גבעולי בצל ירוקמיץ מלימון אחד4 כפות שמן זיתמלח ופלפל לפי הטעם
1) מבשלים את הבורגול כעשר דקות, עד לספיגת המים בגרגרי הבורגול ומעבירים לקערה. 2) חותכים את העגבניות לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה. 3) קוצצים את הנענע , הפטרוזיליה והבצל הירוק ומוספים לקערה. 4) מטבלים בשמן, בלימון, במלח ובפלפל ומצננים במקרר.
צמחונות מיטיבה הן עם בעלי-החיים והן עם בני-האדם. לאלה וגם לאלה מוטב שבני-האדם יבחרו בתזונה צמחית ויימנעו מאכילת מזון מהחי. עבור בני-האדם, תזונה צמחית מציעה מגוון עשיר של טעמים וניחוחות, מונעת מחלות ומבטיחה בריאות טובה יותר. צמחונות היא גם הפעילות האפקטיבית ביותר שאנו יכולים לעשות למען חיי הזולת ולמען חיינו ובריאותנו שלנו. צמחונות מצילה את חייהם של אלפי בעלי-חיים, את חיי בני-האדם הגוססים מרעב ברחבי העולם, את חיי כדור-הארץ ואת חיינו שלנו.
הכנסו לאתר הצמחונות והטבעונות הישראלי לפרטים נוספים :
מתכונים צמחוניים וטבעוניים
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported