כוס כוס וחצי בורגול דק, לא מבושל בצל ירוק, קצוץ; מלח ופלפל לפי הטעם רבע חבילה פטרוזיליה קצוצה רבע חבילה נענע קצוצה מיץ לימון, לפי הטעם 4 כפיות שמן 2 עגבניות בשלות
משרים את הבורגול במים כדי כיסוי 15דקות. מסננים במסננת דקה.
מערבבים את הבורגול עם הבצל הקצוץ, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported