נכתב על ידי: ערן שלזינגר
תאריך: 15/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


עוגת גבינה :

לוקחים 3 חלמונים רבע כוס סוכר כפית לימון מגורד וכפית תמצית וניל ומערבבים הכול, מוסיפים לאט מאוד רבע כוס שמן רבע כוס קמח אוסם וחצי כוס חלב . מוסיפים גם מקצף של 3 חלבונים (עם קצת סוכר). ואופים בחום בינוני פלוס מינו 26 מעלות לבין 30 ל40 דקות. חותכים את התערובת לשתיים. מוזגים כוס חלב שקית וחצי גלטין ומרתיחים את שניהם עד למצב שזה מומוס ושמים בצד.לוקחים 3 חלבונים חצי גביע שמנת או לבן כף וניל ומוסיפים על כול זה גלטין, מקציפים עם סוכר את החלבונים ומכניסים למקרר לשעה. לאחר שעה על הכול מסננים קופסת אפרסקים או אננס. לשים על השכבה שבתבנית שכבה שנייה . ולא לאפות להכניס למקרר ולפזר אבקת סוכר


 
אודות המחבר

אוהבת לבשל מאוד מאוד.  שני התחומים החשובים בחיים הם בישול מחד וניהול אתרים מאידך. את שניהם אני משלבת באהבה בכתיבת מתכונים ברשת.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe163.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון