1 כרובית מופרדת לפרחים1/2 שקית אפונה קפוא1/2 מיכל יוגורט 7%1 כפית אבקת שום1/2 כפית זנגביל1/2 כפית קארי מדרס (קארי צהוב)1/2 כפית צ'ילי גרוס1/4 כפית כורכום1/4 כפית כמון1/4 כפית אגוז מוסקט
להכניס לסיר את פרחי הכרובית והאפונה, להוסיף כוס מים ולבשל עד שמתרכך, להוסיף את היוגורט והתבלינים לתוך הסיר לבשל על אש קטנה כ-5 דקות ולהגיש.
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported