נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר את פרחי הכרובית והאפונה, להוסיף כוס מים ולבשל עד שמתרכך, להוסיף את היוגורט והתבלינים  לתוך הסיר לבשל על אש קטנה כ-5 דקות ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1403.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון